My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

VAARVAKANTIE IN FRANKRIJK

Frankrijk biedt tal van vaarmogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende vaargebieden en verschillende boten. Frankrijk biedt voor ieder wat wils.

VAARVAKANTIE IN DUITSLAND

De regio Mecklenburg leent zich uitstekend voor een vaarvakantie. De landschappen tussen de meren, rivieren en kanalen zijn adembenemend en je ontdekt er een overdaad aan flora en fauna. Om te zwemmen zijn de heldere waters van deze meren ideaal. De waterkwaliteit behoort hier tot de beste van Europa en op sommige plaatsen kan u tot wel 12 meter diep zien. Daarnaast kan je genieten van de rijke cultuur en geschiedenis door een bezoek aan bijvoorbeeld Rheinsberg en zijn kasteel of de speciale huizen aan de waterkant in Mirow of in Röbel.

VAARVAKANTIE IN NEDERLAND

Beroemd voor zijn windmolens, tulpen en natuurlijk de kanalen is Nederland de perfecte bestemming voor een vaarvakantie. Ontdek de pittoreske dorpen en stadjes, kunst en historische musea.

VAARVAKANTIE IN BELGIË

Vlak achter de Vlaamse kustlijn kan je de Westhoek bevaren via de rustige Vlaamse waterwegen en genieten van de poëtische charme. Als je Nieuwpoort verlaat, sta je met één been in de polders en met het andere op de zandgronden van Vlaanderen. In het westen ligt het grote Westhoek natuurreservaat, een prima plaats om te wandelen. Aan de Grote Markt in Veurne staat het imposante stadhuis maar ook de overdekte markt en de klokkentoren. Het Begijnhof is een stille getuige van het verleden. Gevangen in een net van kanalen overspannen door boogbruggen wordt Brugge wel het Venetië van het Noorden genoemd.