AFRIKA REIZEN

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Oeganda, Tanzania, Kenia of Madagascar

Droom jij van een rondreis of een safari in Afrika? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet! Contacteer ons snel!

 

MUNDIRAMA

Onze passie ligt in Zuid Afrika, Oost Afrika en Madagascar. We hebben dan ook een  gespecialiseerd team dat tonnen ervaring heeft op dit gebied. Daarnaast zijn we ook in nauw contact met onze lokale agenten die alles in goede banen leiden.

 

Wil jij een reis boeken naar Afrika? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

GROW AFRICA FOUNDATION

Grow-Africa-logo-high-res-clear.png

Naast onze eigen fantastische medewerkers, werken we ook samen met de Grow Africa Foundation. Ons doel is een positief en duurzaam effect te bereiken op het milieu, de maatschappij en de economie op de plaatsen die we bezoeken.

Wil je meer weten over deze fantastische stichting? Lees dan hier verder.

INSPIRATIE REIZEN

CAPE TOWN EXPERIENCE

Image by KYLE CUT MEDIA

Dompel u onder in de bruisende stad Kaapstad en ontdek waarom het voortdurend tot een van 's werelds beste reisbestemmingen wordt verkozen, voordat u naar een exclusief natuurreservaat wordt gebracht dat gasten verwent met adembenemende schoonheid en een scala aan activiteiten in de natuur.

MADAGASCAR - BEACH & LEMUR EXPLORER

Image by Duminda Perera

Bezoek het heilige voorouderlijke woud van de Antandroy's, ontdek hun tradities en ceremonies en de sierlijke graven van Ifotaka. 


Boek een fietstocht in Antananarivo en fiets in alle rust tussen de historische gebouwen of bezoek het Lemur Island, waar u de maki's in hun natuurlijke omgeving kunt zien. 

BOTSWANA WILDLIFE BREAKAWAY

Image by Harshil Gudka

Ervaar de adembenemende zandduinen van de Namibië-woestijn en ontmoet de zeehonden in de Cape Cross Seal Colony.


Spot het wildleven van Afrikaanse dieren in de prachtige Okavango Delta en het Chobe National Park in Botswana, voordat je je safari in Victoria Falls in Zimbabwe beëindigt.

MEER REIZEN?

Bekijk onze gespecialiseerde website. Klik op de knop en je komt op onze gespecialiseerde website Mundirama.