top of page
Inspiratie: HTML Embed

Cruises

We bieden een uitgebreid aanbod aan cruises aan.
Heb je interesse? Maak een afspraak met onze Travel Agent en boek je droomreis. 

Cruises rond IJsland ook beschikbaar.

Wintercruises
in de Caraïben 

Geniet van een 8 daagse rondreis van en naar Orlando op een gloednieuw schip.

Een cruise in de Caraïben is de ideale combinatie van sightseeing, zon en luxe.
Terwijl je aan boord geniet van het luxueuze nieuw schip vaar je in de Caraïben langs de mooiste plekken en kun je die natuurlijk ook bezoeken. Geniet van de azuurblauwe zee en hagelwitte stranden of ga lekker kajakken door de mangrove. Na een dag vol avonturen kun je terug aan boord heerlijk dineren en daarna bijvoorbeeld een goede film zien in de bioscoop van het schip.

Vertrekdata 2022: 

   - 16 december

   - 23 december

*Prijzen van vluchten & transfers vrijblijvend op aanvraag.

Heb je interesse in deze cruis of toch liever een andere bestemming? Contacteer ons dan voor een afspraak met onze Travel Agent.

Vertrekdata 2023:

   - wekelijks op zondagen van 8 januari tot 19 maart

Vanafprijs: € 1.260* pp
CODE: ATCW23

De allereerste Deep South Expedition in 2023

Overdag nippen van champagne terwijl het adembenemende Antarctische landschap zachtjes voorbij glijdt. En ’s avonds genieten van kaviaar aan boord van één van de meest luxueuze expeditieschepen ooit gebouwd. 

Silver Endeavour vertrekt op 12 februari 2023 vanuit Puerto Williams en reist naar de South Shetland Islands, de Antarctic Sound en het Antarctisch Schiereiland, voordat je de 69e breedtegraad probeert over te steken op Silversea's allereerste 20-daagse 'Deep South' expeditie.

 

Je krijgt de kans om enkele van 's werelds meest afgelegen en extreme bestemmingen te bezoeken, Antarctica uit de eerste hand te verkennen en getuige te zijn van de zeldzame wilde dieren en unieke landschappen van het continent. 

Wilt u meer informatie over deze expeditie of een andere vakantie? Maak dan nu een afspraak bij ons voor persoonlijk advies.

€€€€€

San Juan - Bridgetown

deze 9-daagse reis door 's werelds meest begeerde archipel is een wonderlijk avontuur! Van de saffierblauwe wateren van San Juan tot de smaragdgroene bossen van Castries, van het diamantwitte zand van St. Barts tot de robijnrode zonsondergangen van Fort de France, op deze reis wordt geen middel onbenut gelaten. Elke dag een ander eiland, geniet van het beste van elk land te midden van de duizelingwekkende diversiteit van de regio.

Wil je meer weten over deze cruise? Maak dan een afspraak bij onze reisagent en kom langs bij ons op kantoor.

Vanafprijs: € 3.350* pp
CODE: SILW23

bottom of page