Image by Daniel Jensen

WANDELVAKANTIE

Ontdek de prachtige natuur van Europa

Ontdek al wandelend de prachtige landschappen van België, Frankrijk, Duitsland...

We bieden wandelvakanties aan voor jong en oud, voor groepen of individuen. De afstanden van de wandelingen kunnen aangepast worden naar jouw voorkeur. Wandel langs de GR-paden of langs speciale wandelroutes.

Aangepaste accommodatie wordt voorzien naar jouw voorkeur.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van wandelvakanties. Voor meer informatie of mogelijkheden kan je ons contacteren.

Nederland

De Waddeneilanden voor de Noord-Hollandse kust vormen een 'mini wereld'. Je kan er tientallen kilometers fiets- en wandelplezier beleven. Geschikt voor jong en oud. Je vindt er prachtige uitgestrekte stranden, hoge duinen, natuurreservaten en interessante musea.

Bourgogne

In het hart van Bourgogne ligt het Parc Naturel Régional du Morvan, een pareltje van een heuvelachtig wandelgebied. De vele bossen wisselen af met weiden, grazende witte Charolais-koeien, beekjes en rivieren. In de dorpen is de tijd al een hele tijd blijven stilstaan.

België

Op zowat 100 km ten zuiden van Brussel, strekt zich het natuurpark Viroin-Hermeton. Deze vallei is ontstaan door de samenvloeiing van l’ Eau Blanche en l’ Eau Noire. La Calestienne heeft een idyllisch landschap waar honderden spleten, kloofjes en grotten werden uitgesleten in de ronde kalkheuvels.

Corsica

Met toppen die tot ver boven de 2000 m reiken en hellingen die steil aflopen tot aan de grillige kust, verdient Corsica de bijnaam ‘een berg in de zee’ ten volle. Ook voor de fitte wandelaar die liever geen rugzak draagt is Corsica een ideale bestemming.