Image by Ian Keefe

VAARVAKANTIE

Trossen los en vertrekken maar

Na een halfuurtje varen is het alsof je nooit anders gedaan hebt. Een sluis! De sluiswachter heeft de sluisdeuren al opengezet zodat je rustig de sluis kan binnenvaren. Je legt aan waar je wilt, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte. Je bepaalt zelf hoelang je aangemeerd blijft, wil je wat meer tijd om een dorpje in de buurt te bezoeken, geen probleem! 's Avonds kan je uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of kook je aan boord. En na een heerlijke maaltijd kruipt iedereen onder de lakens, het zachtjes kabbelende water wiegt je al vlug in slaap.

Een boot en enkele vrienden of familie aan boord. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde vakantie.

 

We bieden vaarvakanties aan op verschillende boten. Door het grote aanbod aan boten en plaatsen waar vje kan varen is het mogelijk om de perfecte vakantie voor jou uit te stuippelen. Er is voor ieder wat wils en is dan ook de geschikt voor een echte familievakantie!

Contacteer ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak.

VAARVAKANTIE IN FRANKRIJK

Image by Content Pixie

Frankrijk biedt tal van vaarmogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende vaargebieden en verschillende boten. Frankrijk biedt voor ieder wat wils.

VAARVAKANTIE IN DUITSLAND

Image by Content Pixie

De regio Mecklenburg leent zich uitstekend voor een vaarvakantie. De landschappen zijn adembenemend en je ontdekt er een overdaad aan flora en fauna. De heldere waters van deze meren zijn ideaal om te zwemmen. Daarnaast kan je genieten van de rijke cultuur en geschiedenis.

VAARVAKANTIE IN NEDERLAND

Image by Content Pixie

Beroemd voor zijn windmolens, tulpen en natuurlijk de kanalen is Nederland de perfecte bestemming voor een vaarvakantie. Ontdek de pittoreske dorpen en stadjes, kunst en historische musea.

VAARVAKANTIE IN BELGIË

Image by Content Pixie

Vlak achter de Vlaamse kustlijn kan je de Westhoek bevaren. Als je Nieuwpoort verlaat, sta je met één been in de polders en met het andere op de zandgronden. Gevangen in een net van kanalen overspannen door boogbruggen wordt Brugge wel het Venetië van het Noorden genoemd.