top of page
shutterstock_517087021_edited.jpg

AVONTUURLIJK LAPLAND


Wil u kennis maken met het allerbeste wat Lapland te bieden heeft? Kies dan voor deze avonturenweek met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U verblijft in Levi, één van de leukste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Tijdens het 8-daags programma komen alle typische activiteiten aan bod en proeft u van de heerlijke lokale keuken. Verder bezoekt u ook het mooiste sneeuw- en ijshotel van Fins Lapland. Eén van de avonden wordt een woordje uitleg gegeven over het magische noorderlicht en afhankelijk van de voorspellingen zal de gids u meenemen naar een goede plaats voor het fenomeen waar te nemen.

  Dag 1 (Brussel - Kittilä - Levi): Vlucht naar Kittilä met tranfsfer naar skidorpje van Levi. Lunch bij aankomst in hotel, mogelijkheid op skiën, excursies en safari's.

  Dag 2 (Levi): Na ontbijt vertrek op een voortreffelijke sneeuwscootersafari door het besneeuwde landschap. Middagstop voor soep en een ijsvisintroductie aan een bevroren meer. Vrije tijd in de namiddag en diner in buffetvorm 's avonds.

  Dag 3 (Levi): Na het ontbijt is er een bezoek aan een huskyboerderij, natuurlijk aansluitend met een pakkende huskysafari voorzien op een traject van 15 km. Met wat vrije tijd in de namiddag staat er 's avonds een onvergetelijk Laps buffet op het programma in een typische kota.

  Dag 6 (Levi): Na het ontbijt vindt er een informatieve wandeling op sneeuwschoenen plaats. De gids geeft uitleg over de survival skills van de natuur en dieren tijdens de wintermaanden. Met vrije namiddag is er lunch en avondeten in het hotel voorzien.

  Dag 5 (Levi): Per sneeuwscooter wordt er bezoek gebracht bij de lokale herder, na de koffiebreak is er tijd voor een rendiertocht. Met een gegidste wandeling is er 's middags lunch voorzien in een panoramisch restaurant. 's Avonds is er een uitgebreid 3-gangen vis -en vleesbuffet in een lokaal restaurant.

  Dag 6 (Levi): Ontbijtbuffet met volledige dag vrij en keuze uit volgende faciliteiten:
  -Ice Karting
  -Bezoek Santa Claus Village
  -Paardrijden in de sneeuw
  -Huur van ski's, langlaufmateriaal, sneeuwschoenen of een fat bike
  -Nachtelijke sneeuwscootersafari

  Dag 7 (Levi): Vrije tijd tot de late namiddag, bezoek aan het Snow Village gelegen middenin de natuur. In één van de mooiste ijshotels van Lapland krijgt u een rondleiding in het complex met een welkomstdrankje in de Ice Bar. Overnachting in een ice suite + transfer is optioneel voor deze nacht.

  Dag 8 (Levi - Kittilä - Brussel): Na ontbijt Tijd voor transfer naar de luchthaven richting Brussel.

CODE: ASZ23RA

Ook prijzen beschikbaar voor appartementen formule

Vertrek op zondag Bezet door 1 pers. (prijs p.p.) Bezet door 2 pers. (prijs p.p.)

01/01/23 € 3.230 € 2.685

08/01/23 € 2.785 € 2.315

22/01/23 € 2.835 € 2.365

19/02/23 € 3.060 € 2.590

bottom of page