top of page
shutterstock_517087021_edited.jpg

KROATIË YACHTCRUISE

Qua bestemming is deze cruise een echte topper! In Kroatië zijn er in de eerste plaats natuurlijk de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater, en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Dit land vanop het water bewonderen aan boord van uw charmante jacht.

  Dag 1 (Brussel-Split): Onthaal op de luchthaven van Split. Een welkomstdiner wordt u aangeboden. Het is de perfecte gelegenheid om de bemanning en de kapitein te leren kennen.

  Dag 2 (Split-Bol-Hvar): Na het ontbijt vertrekt u naar Bol, het mooiste strand van Kroatië. Hier heeft u vrije tijd in de stad. Na de lunch vertrekt u richting Hvar. Hvar behoort tot de meest bekende eilenaden van Kroatië. Hier bezoekt u met een lokale gids de stad om de culturele en historische aspecten te ontdekken.

  Dag 3 (Hvar-Korcula): Na het ontbijt vertrekt u naar het eiland Korcula. Onderweg houden we een stop langs Brac voor een frisse duik. Na de middag komt u aan in Korcula, waar u de stad kan bezoeken. De stad biedt enkele oude paleizen in Venetiaanse stijl en ook een klein huisje waar Marco Polo zou geboren zijn. ’s Avonds dinneren en overnachten in de stad

  Dag 4 (Korcula-Dubrovnik): Na het ontbijt navigatie door Mljet en de Elaphieten eilanden met een duikstop onderweg. Aankomst in Dubrovnik in de namiddag. Tijdens de stadstour komen we langs de belangrijkste bezienswaardigheden en een panoramisch uitzicht over de oude stad.

  Dag 5 (Dubrovnik-Elafieteneilanden- Nationaal Park Mjet): Na het ontbijt vertrekt u naar Nationaal Park van Mjet. Hier heeft u vrije tijd om het park, het eiland St. Mary en haar 12de eeuwse benedictijnse klooster te ontdekken.

  Dag 6 (Mjet-Makarska): Na het ontbijt vertrekt u richting Makarska. Duikhalte onderweg en lunch aan boord. Makarska wordt beschoud als het toeristisch centrum van Dalmatië, met zijn lange stranden ambiance.

  Dag 7 (Makarska-Pucisca (Brac Eiland)-Split): Na het ontbijt vertrekt u Pucisca. Dit is het grootste dorp van het noorden van het eiland. Het is bekand voor zijn steengroeven. De stenen werden onderandere gebruikt voor de bouw van het Witte Huis in Washington DC. Pucisca heeft een authentieke Middelandse Zeearchitectuur en een rustieke sfeer.

  Dag 8 (Split): Ontscheping.

CODE: Z23EX

Prijzen nog niet beschikbaar.

Richtprijs: €1.350, vrijblijvende opties mogelijk

bottom of page