shutterstock_517087021_edited.jpg

KROATIË YACHTCRUISE

Qua bestemming is deze cruise een echte topper! In Kroatië zijn er in de eerste plaats natuurlijk de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater, en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Dit land vanop het water bewonderen aan boord van uw charmante gloednieuwe jacht M/Y Adriatic All Ways en aanmeren aan de vele ‘Parels van de Adriatische zee’, is een onvergetelijke ervaring!

  Dag 1 (Brussel-Zagreb-Rijeka): Onthaal op de luchthaven met een aansluitende culturele gegidste tour in de hoofdstad. In Rijeka inscheping en welkomstdiner.

  Dag 2 (Krk-Rab): Na lunch in Krk, afvaart naar het veelzijdig eiland Rab. Woestijnplekken, rotsformaties, stranden, bossen en baaien zijn er allemaal te vinden hier.

  Dag 3 (Zadar): Bezoek aan de stad met Renaissance, Byzantijnse, Romaanse en Karolingische invloeden.

  Dag 4 (Sibenik): Dagexcursie naar het groene nationaal park van Plitvice. Hier bevind er zich een watersysteem waarbij meren verbonden zijn met watervallen over een verschil van 133 m!

  Dag 5 (Sibenik-Trogir-Split): Op deze driestedentocht staan majestueuze paleizen en overweldigende kathedralen centraal. Bewonder de architectuur van al de verschillende culturen die er voet hebben gezet, aansluitend met een vrij diner in Split.

  Dag 6 (Opuzen): Vanuit Split varen we het binnenland in, per traditionele boot gaan we een stuk van de betoverende Neretva rivier op. Na een rustige dag wordt er 's avonds een typisch lokaal diner met muziek voorzien.

  Dag 7 (Mostar-Korcula): 's Morgens trekken we in Bosnië en Herzegovina tot in Mostar. Een stad bekend om zijn brug dat een lange maar interessante geschiedenis bevat. In de namiddag is er bezoek aan Korcula, een eilandstad met een indrukwekkende structuur pal aan het water.

  Dag 8 (Mljet): Voormiddagvaart met zwemstop in de kristalheldere zee, achteraf is er vrije tijd voor een verkenning aan het waarschijnlijk meest exotische eiland rond de laars van Italië.

  Dag 9 (Dubrovnik): Bezoek aan misschien wel de meest iconische stad aan de Adriatische kust, gevuld met kerken, kloosters en paleizen vormde dit tevens de stad voor vele filmlocaties (zoals The Game Of Thrones). Een echte niet te missen parel bij bezoek aan Kroatië

  Dag 10 (Dubrovnik-Brussel): Terugkeer
Data.PNG
Data sicili.PNG
lapland.PNG