top of page

VAARVAKANTIE IN BELGIË

Vlak achter de Vlaamse kustlijn kan je de Westhoek bevaren via de rustige Vlaamse waterwegen en genieten van de poëtische charme. Als je Nieuwpoort verlaat, sta je met één been in de polders en met het andere op de zandgronden van Vlaanderen. In het westen ligt het grote Westhoek natuurreservaat, een prima plaats om te wandelen. Aan de Grote Markt in Veurne staat het imposante stadhuis maar ook de overdekte markt en de klokkentoren. Het Begijnhof is een stille getuige van het verleden. Gevangen in een net van kanalen overspannen door boogbruggen wordt Brugge wel het Venetië van het Noorden genoemd.

Categorieën

Met meer dan 40 modellen om uit te kiezen kunt u er zeker van zijn dat er een boot bij uw gezelschap en verwachtingen past. De boten zijn opgedeeld in categorieën in functie van de afwerkingsgraad en het comfort. De kleinste boot is geschikt voor 2 personen, de grootste voor 10+2.

Comfort & Comfort Plus:

Boten van goede kwaliteit, stijlvol, goed uitgerust maar van verschillende leeftijden, designs en stijlen. Kijk bij de individuele omschrijving over welke faciliteiten elk model beschikt. Al deze boten zijn standaard uitgerust met elektrische toiletten en de mogelijkheid om op landstroom aan te sluiten. De Comfort Plus boten zijn ruimer en hebben een barbecue/bakplaat op het bovendek. 


Premium:

Dit zijn de nieuwste modellen in de vloot. Deze boten zijn uitgerust met de laatste technieken. Ze zijn allemaal standard voorzien van een indrukwekkend ruim top deck en een barbecue/bakplaat, een spoelbak en een koelkast. De salon en de keuken zijn licht en ruim met grote ramen en ook de badkamers zijn groter. Door de boeg- en hekschroeven kan u moeiteloos manoeuvreren en aanmeren.

Al onze boten hebben comfortabele hutten, warm water, douches en toiletten, eettafels en een volledige uitgeruste keuken, alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie.

  • Keuken: deze is uitgerust met een spoelbak, werktafel, kasten, volledige keukeninrichting met bestek, borden en glaswerk. Gasoven, fornuis, koelkast en keukenhanddoeken zijn natuurlijk ook aanwezig.
    Verwarming/airconditioning: hete lucht verwarming, ventilators of luchtkoelers of airconditioning afhankelijk van het model.

  • Water: de boot is uitgerust met een groot waterreservoir en er is koud en warm stromend water, douche en wc. In grotere boten zijn er 2 of meerdere wc's/douches voorzien.

  • Gas: elke boot is uitgerust met flessen gas waarmee u 2 of 3 weken kunt koken.

  • Brandstof: wanneer u de boot in ontvangst neemt, is hij volgetankt, voldoende voor meer dan één week varen.

  • Linnen: een volledige uitrusting, overeenkomstig het aantal personen aan boord, met lakens, dekens, hoofdkussens en badhanddoeken is in de prijs inbegrepen. Geen strandlakens.

  • Veiligheidsuitrusting: reddingsboei, EHBO doos, reddingsvesten, bootshaak en fenders/stootkussens.

  • Dek uitrusting: touw, dekzwabber, emmer, hamer, haringen en aanlegpaaltjes. Tafel en stoelen voor buiten en parasols, afhankelijk van het model.

  • Documentatie: vaarkaarten, boot- en navigatiehandboek en toeristische informatie zijn aan boord.

Ben je geïnteresseerd in een vaarvakantie? Contacteer ons gerust

voor meer informatie.

bottom of page