top of page

VAARVAKANTIE IN DUITSLAND

De regio Mecklenburg leent zich uitstekend voor een vaarvakantie. De landschappen tussen de meren, rivieren en kanalen zijn adembenemend en je ontdekt er een overdaad aan flora en fauna. Om te zwemmen zijn de heldere waters van deze meren ideaal. De waterkwaliteit behoort hier tot de beste van Europa en op sommige plaatsen kan u tot wel 12 meter diep zien. Daarnaast kan je genieten van de rijke cultuur en geschiedenis door een bezoek aan bijvoorbeeld Rheinsberg en zijn kasteel of de speciale huizen aan de waterkant in Mirow of in Röbel.

Er zijn verschilldende categoriën van boten ter beschikking.We zorgen er dan ook voor dat de boot bij uw gezelschap en verwachtingen past. Contacteer ons gerust wanneer je meer informatie wil.

Al onze boten hebben comfortabele hutten, warm water, douches en toiletten, eettafels en een volledige uitgeruste keuken, alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie.

  • Keuken: deze is uitgerust met een spoelbak, werktafel, kasten, volledige keukeninrichting met bestek, borden en glaswerk. Gasoven, fornuis, koelkast en keukenhanddoeken zijn natuurlijk ook aanwezig. Verwarming/airconditioning: hete lucht verwarming, ventilators of luchtkoelers of airconditioning afhankelijk van het model.

  • Water: de boot is uitgerust met een groot waterreservoir en er is koud en warm stromend water, douche en wc. In grotere boten zijn er 2 of meerdere wc's/douches voorzien.

  • Gas: elke boot is uitgerust met flessen gas waarmee u 2 of 3 weken kunt koken.

  • Brandstof: wanneer u de boot in ontvangst neemt, is hij volgetankt, voldoende voor meer dan één week varen.

  • Linnen: een volledige uitrusting, overeenkomstig het aantal personen aan boord, met lakens, dekens, hoofdkussens en badhanddoeken is in de prijs inbegrepen. Geen strandlakens.

  • Veiligheidsuitrusting: reddingsboei, EHBO doos, reddingsvesten, bootshaak en fenders/stootkussens.

  • Dek uitrusting: touw, dekzwabber, emmer, hamer, haringen en aanlegpaaltjes. Tafel en stoelen voor buiten en parasols, afhankelijk van het model.

  • Documentatie: vaarkaarten, boot- en navigatiehandboek en toeristische informatie zijn aan boord.

Ben je geïnteresseerd in een vaarvakantie? Contacteer ons gerust

voor meer informatie.

bottom of page