top of page

VAARVAKANTIE IN NEDERLAND

Beroemd voor zijn windmolens, tulpen en natuurlijk de kanalen is Nederland de perfecte bestemming voor een vaarvakantie. Ontdek de pittoreske dorpen en stadjes, kunst en historische musea.

Categorieën

Gamma Estivale is een zeer fijne boot met een terras vooraan en achteraan op dezelfde hoogte als de leefruimte. De keuken is luxueus ingericht en de boot beschikt over een ruime en comfortabele leefruimte en badkamer. Ook dit gamma is uitgerust met dubbele besturing en zonnedak. Voor zij die een verfrissende duik wensen te nemen, beschikken de schepen, Estivale Duo, Estivale Quattro, Estivale Sixto en Estivale Octo, over een buitendouche.

Er zijn verschilldende categoriën van boten ter beschikking.We zorgen er dan ook voor dat de boot bij uw gezelschap en verwachtingen past. Contacteer ons gerust wanneer je meer informatie wil.

Al onze boten hebben comfortabele hutten, warm water, douches en toiletten, eettafels en een volledige uitgeruste keuken, alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie.

  • Keuken: Deze is uitgerust met spoelbak, werktafel, kasten, volledige keukeninrichting met bestek en glaswerk. Gasvuur, ijskast en verlichting zijn natuurlijk ook aanwezig.

  • Verwarming: De hele boot kan verwarmd worden.
    Water: De boot is uitgerust met een groot waterreservoir en er is koud en warm stromend water, douche en wc. (2 of meerdere wc's/douches in de grotere boten).

  • Linnen: Een volledige uitrusting, overeenkomstig het aantal personen aan boord, met lakens, dekens, hoofdkussens en handdoeken is in de prijs begrepen. Bij Nicols zijn handdoeken niet inbegrepen.

  • Gas: Elke boot is uitgerust met flessen gas waarmee het gasfornuis en de verwarming werkt. Deze flessen bieden u 1 à 2 weken autonomie.

  • Brandstof: Wanneer u de boot in ontvangst neemt, is hij volgetankt; voldoende voor meer dan één week varen.

Ben je geïnteresseerd in een vaarvakantie? Contacteer ons gerust

voor meer informatie.

bottom of page