top of page

Item List

Placeholder Image

SICILIË

Dit mooie eiland ligt aan de punt van de Italiaanse laars in de Middellandse Zee. Een landschap dat je niet onverschillig laat met glooiende heuvels rijk aan olijfbomen en bloeiende planten, een bergachtig binnenland met schilderachtige dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Tijdens een zonovergoten vakantie op Sicilië kan je alle kanten op. Genieten van de witte stranden in de intieme baaien maar ook de vele bezienswaardigheden van Sicilië, zoals de vulkaan de Etna, de Vallei der Tempels en de ruige natuur bieden dagenlang plezier!

AVONTUURLIJK LAPLAND


Wil u kennis maken met het allerbeste wat Lapland te bieden heeft? Kies dan voor deze avonturenweek met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U verblijft in Levi, één van de leukste en gezelligste dorpjes van Fins Lapland. Tijdens het 8-daags programma komen alle typische activiteiten aan bod en proeft u van de heerlijke lokale keuken. Verder bezoekt u ook het mooiste sneeuw- en ijshotel van Fins Lapland. Eén van de avonden wordt een woordje uitleg gegeven over het magische noorderlicht en afhankelijk van de voorspellingen zal de gids u meenemen naar een goede plaats voor het fenomeen waar te nemen.

Placeholder Image

KROATIË YACHTCRUISE

Qua bestemming is deze cruise een echte topper! In Kroatië zijn er in de eerste plaats natuurlijk de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater, en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Dit land vanop het water bewonderen aan boord van uw charmante jacht.

Placeholder Image

RIVIERCRUISE DOURO

Laat u betoveren door de culturele en landschappelijke rijkdom van de Douro vallei. De Douro zoekt zich een weg langs ruwe en romantische landschappen, door het Noorden van Portugal, om zich in Porto in de Atlantische Oceaan te storten. Kom aan boord van M/S Queen Isabel, dat plaats biedt aan 118 passagiers en geniet van een pracht van een cruise langs de valleien van deze gouden rivier. Dit unieke landschap met de vele dorpjes, wijngaarden en een verscheidenheid aan kerken en kloosters is Unesco werelderfgoed.

bottom of page